icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 324397
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
20 oktober 2017 17:09

Yoga

Har du prövat att yoga någon gång? Jag gör det med jämna mellanrum och för ett tag sedan hittade jag till Adriene som har massor med gratispass att testa. Jag tänkte köra hennes 30-dagars program men eftersom jag kände mig stel som en stock började jag med Yoga for Beginners. Ett superbra program att komma in i de olika poserna med och om en gör som hon säger och kör samma program en vecka ungefär så blir en faktiskt mjukare i kroppen. Men nu tror jag att jag är redo att gå vidare med 30-dagars programmet. Här är en länk till nybörjar-/nystartsprogrammet:

Har du tips på någon bra träning som tex. finns på youtube, så berätta gärna om den i kommentarerna!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.