icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 319367
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
11 april 2018 16:16
1

Vårtecken?

Ett vårtecken som inte är så kul är pollenhalten. Innan jag flyttade till Frankrike hade jag aldrig problem på våren men ganska snabbt efter flytten började jag känna av det. 

Jag kom hit i förrgår och hade inte förberett mig med att äta allergitabletterna i förväg och nu är jag såå trött. Igår när vi var ute på en promenad rann ögonen hela tiden så när jag kom hem tog jag en allergitablett och har även tagit en idag. Nu hoppas jag att jag snart slipper besvären. Idag regnar det dessutom och det brukar ju rensa luften lite. 

Det är så konstigt också att jag hela tiden är mer eller mindre hungrig. Jag förstår inte riktigt varför men jag hoppas att det återgår till hur det var innan. Jag tror nog att jag ska göra mig en smoothie för att få bort lite av hungern så att jag klarar mig till vi ska äta middag ikväll. 

Gillar

Kommentarer

  • 15 april 2018 12:44

    Hoppas att allergin blir bättre snart :) 

Logga in för att skriva en kommentar.