icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 153285
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
13 oktober 2017 10:47
1

Våg-byte

Så var jag då "tvungen" att byta våg. Jag hade tidigare en digital våg som gick sönder och sedan dess har jag haft en supergammal analog våg som funkade innan jag började min viktminskning. Men nu vill jag gärna kunna se ur varje hekto minskar och därför köpte vi en ny digital våg till vårt svenska hem.

a1ad1c45-12c8-4531-8a51-9ccfbc508875.jpg

Det jobbiga blev ju då att den vågen visar mer än den tidigare. Men det är ju bara siffror och jag känner på kläderna att jag gått ner så jag behöver inte bry mig så mycket om siffrorna. MEN det är lätt att säga men lite svårare att acceptera. Hur som helst har jag räknat om min startvikt nu och känner mig trots allt väldigt nöjd med min viktnedgång. HIttintills har jag minskat ytterligare 4 hekto, så nu är minskningen totalt 3.3 kilo. 

Nästa vecka är vi tillbaka i vårt franska hem och då ska jag köpa en digital våg även dit så att jag kan ha bättre koll även där. Det är bara att hoppas att den har samma inställning som den jag köpt här. 

Gillar

Kommentarer

  • 13 okt 2017 12:35
    paloma

    Ny våg betyder nästan alltid plus, när jag bytte var det över 2 kg mer på nya vågen. Men huvudsaken är att du ser skillnaden från nu till du går i mål. Eller kan du höja start och målvikt med det din våg visar plus.

    Grattis till ditt minusyes

Logga in för att skriva en kommentar.