icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 153302
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
8 februari 2018 10:24
6

Ut på resa

På måndag ger vi oss ut på vår andra bröllopsresa. Vi firar 10 årig bröllopsdag den 14 februari och har bestämt oss för att åka till Florens. På vår bröllopsresa 2008 åkte vi till Neapel och nu blir det Italien igen.

Visst har vi en bit att köra dit men vi tar bilen och kör längs Medelhavskusten. Det kommer att ta ungefär 7-8 timmar att ta sig dit. Eftersom jag inte varit i Pisa ska vi ta den lilla omvägen, så att jag får se det lutande tornet i verkligheten. För övrigt ska vi gå på muséer, titta in i tyg- och garnaffärer och njuta av miljön och god mat. 

min brudbukett

Jag brukar ju registrera min vikt varje morgon och det blir en mental utmaning att låta bli det och lita på att det fungerar ändå. Det blir ju mat på restaurang flera dagar men jag litar på att det går bra och om jag gått upp när vi kommer hem får jag bli lite extra noga med maten igen. 

 

Gillar

Kommentarer

 • 8 feb 2018 11:16
  Lovis

  Grattis till tioårig bröllopsdag och trevlig resa heart

 • 8 feb 2018 12:06
  Alzarin

  Grattis på bröllopsdagen! Låter som en underbar resa med kultur och garn. Jag var i min ungdom i Pisa  men såg aldrig det lutande tornet då jag på den resan hade någon aversion mot kulturetablissemanget och ratade de flesta turistattraktioner. Nu är jag klokare och skulle gärna åka dit bara för att se tornet. Ha en trevlig resa!

 • 8 feb 2018 12:31
  paloma

  Grattis🌹

 • 8 feb 2018 22:51

  Grattis till bröllopsdagen och till firandet. Missa inte Sienna på vägen till Pisa. Där finns ett berömt och helt fantastiskt snäckformat torg som jag aldrig glömmer upplevelsen av. Önskar dig en underbar andra bröllopsresa.

 • 9 feb 2018 08:20
  liliten

  Vilken härlig resa! Ha det helt underbart och Grattis till kommande bröllops-dagen heart

 • 9 feb 2018 17:06

  Tack för tipset om Sienna, seglar67. Det ligger lite fel för oss eftersom vi kommer från Frankrike. Men vi ska ändå ha det i åtanke på fredagen när vi ska köra hem. Det blir en omväg men är det fint väder och vi känner oss pigga kanske vi ändå kör dit. 

Logga in för att skriva en kommentar.