icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 324389
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
21 april 2019 17:18

Uppståndelsen...

Men inte den uppståndelse som ingår i påskfirandet utan att jag ställde mig upp och tog tag i mina promenader igen. När jag haft för mycket runtomkring mig den senaste tiden har träningen gett vika. Maten har fungerat hyfsat bra men träningen har legat nere. 

Men nu är jag igång med promenaderna, tänker se till att göra klart yogautmaningen OCH dessutom sätter jag igång med årets variant av RUTmaningen. Tidningen MåBra har de senaste åren haft en samling övningar för att få bättre magmuskler och även i år tänker jag vara med. Du hittar övningarna på deras hemsida och det finns en FB-grupp att vara med i för att få pepp. 

8169cd58-04ea-4fa4-a2bd-7b565e860d12.jpg

Hänger du på??

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.