icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 214702
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
3 januari 2018 18:03
4

Tycker synd om mig själv

En stund efter att jag skrivit mitt inlägg igår började jag må illa. Bara lite vagt men ändå så att det påverkade mig. Jag kände mig iskall om händer o fötter men ändå febrig. Var tvungen att lägga mig och vila vilket typ aldrig händer annars. Tillbringade eftermiddagen och kvällen i soffan utan att knappt orka titta på tvn. När jag väl släpade mig upp för trappan för att lägga mig var jag alldeles snurrig och efter bara en liten stund i sängen kräktes jag. Inte kul alls, men som vanligt brukar det kännas lite bättre när en fått ur sig lite. 

Idag har jag lite mer ork, har kunnat äta och dricka lite och hoppas att jag snart är på benen igen. Har lite jobb som behöver bli klart innan fredag så jag hoppas verkligen att jag är pigg i morgon. 

Gillar

Kommentarer

 • 3 jan 2018 20:04
  Tita

  Usch för magsjuka! Hoppas att du kryar på dig snart!!

 • 3 jan 2018 20:46
  paloma

  Krya på dig☺

 • 3 jan 2018 22:14
  seglar67

  Usch då, så obehagligt. Krya på dig. Antar att du är säker på att det verkligen är magsjuka och inget annat. Till exempel högt blodtryck? 

 • 4 jan 2018 16:31

  Tack för omtanken. Nej, högt blodtryck har jag inte, Seglar67. Snarare tvärtom. Men nu känner jag mig pigg igen och orkar jobba på som vanligt.

Logga in för att skriva en kommentar.