icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 153295
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
1 februari 2018 14:45
1

Tillbaka till ordningen

Nu är jag hemma i Frankrike och hoppas komma in i bra matvanor igen. Konstigt nog har jag varit lite slarvig den här gången i mitt svenska hem. MEN jag har inte öppnat jordnötspåsen som ligger i skafferiet, även om det varit nära. 

Igår var resdag och innan jag åkte åt jag kinamat med mamma. Fick i mig för mycket kolhydrater förstås och då blir jag väldigt hungrig. Åt en räksallad på flygplatsen men den var lite för mager även om det var en avokadoröra till. Hade varken med mig ost eller kokt ägg som reserv så när flyget blev försenat från Bryssel och jag var väldigt hungrig "råkade" jag hitta lite lakrits i väskan. Nog för att de var osötade, men ändå. Nåja, det var gott och eftersom jag tänker återgå till bra vanor igen är det kanske inte hela världen. 

Nu tänker jag köra 16:8 igen för att inte vikten ska börja röra sig uppåt och jag ska verkligen försöka komma igång att träna igen. 

Gillar

Kommentarer

  • 1 feb 2018 19:52

    Det är som en jobbarkompis till mig säger när det blir tokigt... "Det är bara att bryta ihop och komma igen" Och bara att säga det får mig liksom att acceptera att det blir inte alltid perfekt, men man kan alltid komma igen efteråt laugh

Logga in för att skriva en kommentar.