icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 264074
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
21 november 2017 12:45

Tillbaka till ordningen (+bild)

Nu är jag tillbaka i Frankrike igen och i stort sett automatiskt kommer jag in i att träna igen. De tio dagarna jag har varit i Sverige har varit fyllda av massor av annat än träning så det känns verkligen bra att vara igång igen. I morse blev det både powerwalk och styrketräning. Det känns att jag inte tränat på nästan två veckor och träningsvärken gör sig påmind. 

på morgonens powerwalk

Jag vet inte om vågarna i mina två hem har exakt samma vikt men jag har gått ner 0,2 sen förra måndagen, vägt på två olika vågar. Men om jag ser tillbaka till för två veckor sedan när jag var hemma i Frankrike har jag minskat 1.4 kilo och det är förstås godkänt.

Det är fortfarande drygt ett kilo kvar till målvikt, men det kanske försvinner till nästa el. nästnästa vecka. Hur som helst känner jag mig smal nu och med tanke på att jag bytte våg efter att jag startat och fortsatte att ha samma målvikt så har jag egentligen redan nått mitt första målvikt som var med den gamla vågen. Enligt den ligger jag nu två kilo under utgångs-målvikten. Men jag kör på 64 som målvikt eftersom jag tycker att det passar mig att väga någonstans 61-64 kilo. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.