icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 164291
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
15 maj 2020 08:59
1

Tillbaka till att hålla vikten

Jag lyckades bryta min nya vana att äta extra gott framför tvn på kvällen, jag lyckades ta bort vanan att unna mig det ena och det andra. Tack vare att jag bromsade när det inte kändes okej med vad jag stoppade i mig är jag nu tillbaka lite under min målvikt och jag har dessutom fått in vanan att gå en morgonpromenad igen. 

146cab62-1137-4457-94d5-5b488e87e91c.jpg

Jag och mina online-kollegor började förra veckan med att ha vårt morgonmöte när vi var på promenad. En superbra vana som gjort att jag promenerar även på helgen och då vi inte har haft vårt morgonmöte. Jag har även gjort lite styrketräning när jag kommit tillbaka från promenaden och det hjälper antagligen till att få igång förbränningen. 

I maj är det "Me Made May" då människor över hela världen visar upp plagg de bär och har tillverkat själva, i sin blogg eller på instagram. Jag är med och igår hade jag en vinröd jumpsuit på mig. Titta på hashtaggen MeMadeMay2020 på instagram så får du se massor av olika plagg människor sytt/stickat och har på sig. 

Gillar

Kommentarer

  • 15 maj 2020 15:06
    Monqi

    Bra jobbat! Supersvårt att bryta ett dåligt ätbeteende innan det gått för långt.

    Vilken härlig bild och jättefin dress du sytt laugh

Logga in för att skriva en kommentar.