icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 309847
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
26 November 2018 12:17

Tankar på julmat

Jag har börjat fundera lite över vad vi ska ha för julmat. Vi har lite knytis men jag och barnens pappa fixar lite mer än de andra och jag har iofs en lista över vad vi brukar ha på julbordet men samtidigt gillar jag att ha något nytt med. 

Jag tänker att jag ska prova några nya LCHF-recept till julbordet och jag hittade en sida där det finns tips på mat som passar med LCHF och vissa länkar till recept. 

Vad brukar du ha på julbordet som passar även om en äter LCHF??

 

Länk till sidan med LCHF-julmat

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.