icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 83741
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
31 juli 2018 10:59
1

Svullen

Nu har jag förflyttat mig till mitt franska hem igen och jag hoppas att jag trots värmen ska kunna komma igång med styrketräningen igen. Det har i stort sett bara varit promenader och lite yoga de senaste veckorna. Jag har haft ont i min axel ett tag men just nu har det gått över så att jag kan komma igång med träningen igen. 

Även om det har varit väldigt varmt under min Sverigevistelse så är det en helt annan sorts värme här och idag är prognosen att det ska bli 37 grader i skuggan. Augusti är varmaste månaden här så vi väntar temperaturer runt 40 grader. Om en är på stranden är det okej men eftersom vi inte har någon AC på övervåningen i vårt hus och det är där sovrummet är blir det minst sagt varmt. 

Men jag klagar inte eftersom jag älskar värme och försöker göra det bästa av situationen. 

Tyvärr är det ju så att en känner sig lite svullen i värmen men jag får göra som de franska myndigheterna informerar om, och stoppa fötterna i ett kallt fotbad. 

Kommentarer

  • 31 jul 2018 15:34

    Kallt fotbad och extra vätska hjälper 

    Värmen är annorlunda och framförallt så är ju solen betydligt starkare i Frankrike ( Spanien där jag är ) än i Sverige.

    Jag älskar värmen och söker ju aktivit upp den - men ser alltid till att ha möjlighet till ett svalt sovrum.

    Njut så mycket du kan - snart är sommaren över......

Logga in för att skriva en kommentar.