icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 199589
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
12 juni 2018 21:00
1

Svårt att komma in i rutiner

Jag har så svårt att komma in i mina rutiner nu när vi är på resa några veckor. Det är minst sagt fullt upp med alla vi ska träffa, mamma som är sämre, och saker som ska hinna fixas vid huset på landet. Men jag lyckas med att kunna äta med vänner och sedan hålla igen några dagar. För att hålla balansen. Men jag vill verkligen komma in i att träna så bra som jag gjorde hemma i Frankrike. I morgon kanske det lyckas...

Gillar

Kommentarer

  • 13 jun 2018 07:48
    MagganD

    Försök att få till träningen direkt på morgonen, så är det liksom klart. winkyes

    Lycka till!

Logga in för att skriva en kommentar.