icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 324400
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
24 februari 2019 11:19
2

Stelnar till

Jag har varit lite dålig på att träna regelbundet ett tag. Men eftersom jag känner av att jag blir stel när jag inte tränar och att jag dessutom sliter ganska hårt med att bära tungt när jag tömmer vinden i vårt hus på landet har jag tänkt på att jag verkligen behöver komma igång med styrketräningen regelbundet igen.

När jag förberedde mig för träningspasset i morse tänkte jag att det skulle bli styrketräning efter boken Träning för latmaskar, men när jag väl var på plats framför mattan insåg jag att det känns viktigare att bli mjuk i kroppen först så jag startade utmaningen Yoga with Adriene igen.

Det är en 30-dagars gratis videoserie som finns på youtube och jag har redan träningsvärk och ser fram mot att få känna hur kroppen blir mer "mjuk" och att jag blir starkare framöver. 

Gillar

Kommentarer

 • 24 februari 2019 12:34
  paloma

  I vår ålder stelnar vi till snabbt, så det gäller att röra på sig regelbundet. Jag föredrar promenader även om styrketräning också behövs egentligen.

  Hoppas det hjälper😉

 • 24 februari 2019 19:50
  gasten

  Det räcker att ha suttit på en stol i ett par timmar, så har man blivit alldeles i benen!

Logga in för att skriva en kommentar.