icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 309775
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
17 June 2022 15:44

Sommarläge

Så gick ännu en vecka. Jag gick ner en del men efter att denna veckan varit på flera middagar med vänner började vikten gå upp igen. MEN jag kom på att OM jag bara väger mig en gång i veckan istället för varenda dag, skulle jag inte känna det som att jag går upp och ner på samma sätt. 

I morgon åker vi på inköpsresa och är borta drygt två veckor och då kommer jag inte att ha tillgång till en våg vilket både känns läskigt, men också skönt. Det blir som det blir och jag brukar inte gå upp såå mycket på semestern. Men i år är det kanske annorlunda. Hur som helst kommer jag att rätta till det igen när jag varit hemma ett tag OM det nu är så att jag går upp under ledigheten. 

Jag är trots allt stabil i min vikt även om jag tycker att ett kilo upp och några hekto ner är lite störande. Men jag håller mig i det viktspann jag vill och det får jag vara nöjd med även om det avviker lite då och då. 

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.