icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 235714
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
19 juni 2018 10:24

Sommarläge

Vi har intensiva veckor vid huset på landet. Listan var lång på allt vi ska hinna med och alla vi ska träffa. Tyvärr vred jag till knät på väg till Sverige och inte förrän i dag efter en och en halv vecka känns det bättre. Jag kan inte sitta på huk eller göra benböj än men snart kan jag nog börja med det igen. 

e297defe-f4b9-4fe7-b299-b044c70c9f27.jpg

Vi har haft många trevliga kvällar tillsammans med vänner. Det är väldigt härligt med vackert väder så en kan sitta ute och grilla och prata hela kvällen. I helgen som gick var vi och firade mannens äldsta barnbarn som gick ut nian och bilden är från det firandet.

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.