icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 264680
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
25 september 2018 19:21
2

Skör

ibland blir det helt enkelt för mycket. Även om jag är en sån som tycker att det är kul att ha mycket omkring mig känner jag mig just nu helt uttömd på energi. Jag har inte haft någon återhämtning sen i helgen utan kört på för fullt och det straffar sig. Men än så länge håller sig vikten där den ska i alla fall. En sak mindre att oroa sig för och i morgon åker jag hem till mannen som får pyssla om mig lite och kanske kan vi åka en sväng till stranden så att jag får tanka lite sol. 

 

Gillar

Kommentarer

 • 25 sep 2018 19:57
  paloma

  Även om man gör saker som är trevliga kan det bli för mycket ibland, då är det skönt att ni bor där det fortfarande är varmt och kan tanka med sol och värme.

  Skönt att vikten håller sig på rätt nivå, det kan vara jobbigt om den också börjar öka.

 • 25 sep 2018 20:04
  chicha

  Som sagt, ibland kan det bli för mycket även av roliga saker. För mycket stimulans helt enkelt. Hoppas du får lugn och ro hemma hos mannen. 

Logga in för att skriva en kommentar.