icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 200654
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
25 september 2017 10:11
1

Så är jag igång

Visst tänkte jag lite mer på vad jag åt redan igår så jag känner mig helt tillfreds med att inte äta frukost idag. Konstigt nog. Men den mentala inställningen är nog så viktig. 

Jag gick min vanliga morgonpromenad och körde lite lätt styrketräning när jag kom hem och det känns riktigt bra att vara igång. 

Nu blir det en tur till affären och sen lunch. Jobbar hemma och idag lär det bli eftermiddag- kvällspass eftersom det är lite att fixa med maten, framför allt så här i början. 

Gillar

Kommentarer

  • 26 sep 2017 07:05

    Jag tror som du, att den mentala inställningen är viktig. Se bara så mycket kraft vår hjärna har. De gjorde en undersökning en gång ang placeboeffekten. Till och med när patienten visste att det var ett sockerpiller som inte gjorde någonting så kände sig patienten bättre - enbart för att de tog en tablett! Tala om tankens kraft!

Logga in för att skriva en kommentar.