icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 264254
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
2 juli 2018 10:07
1

Rutiner

Inser hur otroligt viktig styrketräningen är för mig. Även om jag håller min vikt där jag vill vara märker jag att midjemåttet ökar när jag både ätit annorlunda och framförallt pga av bristen av styrketräning. Tyvärr bryts mina rutiner när jag förflyttar mig mellan mina båda hem och kombinationen med knäskadan och mycket trevligt umgänge under "semestern" har jag inte skött min träning som jag vill. 

Men nu har jag kommit igång lite lätt med morgonträningen igen och snart är jag tillbaka i rutinen hoppas jag. 

Gillar

Kommentarer

  • 2 jul 2018 10:11

    Håller med dig, träningen gör ofantligt mycket för bl.a. midjemåttet. Jag har ökat min träning och väger ungefär som vanligt, kanske lite mer t.o.m, men midjan är smalare, magen plattare och valkarna i sidan är nästan helt borta! Du är säkert snart tillbaka i dina rutiner!

Logga in för att skriva en kommentar.