icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 216235
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
7 oktober 2017 10:41

Resan gick bra

Jag var lite fundersam hur maten på resan skulle fungera. Eftersom vi var på resa närmare 35 timmar mellan våra två hem var det svårt att själv kunna planera. Men jag tog med några kokta ägg och åt på andra flyget och när vi väl kom till Lund, där vi skulle träffa mannens barnbarn, åt vi lunch på stan och jag åt n supergod fisksoppa. 

53916caa-5ef1-477e-b65a-2e77e78917a9.jpg

På kvällen hos mannens son serverades det stekt grönkål som tillbehör för mig. Skönt att de vet sedan tidigare att jag äter LCHF. Då blir det inte så stor grej och nu är vi i vårt svenska hem och jag har kommit in i matschemat från kickstarten igen. 

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.