icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 264320
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
4 september 2018 18:12
3

Powerwalk

Hur svårt kan det vara att komma igång med träningen igen? Ganska så svårt faktiskt. Speciellt när vi har besök vecka efter vecka. Men jag ska inte skylla på våra gäster. 

Idag tog jag tag i att gå en powerwalk i omgivningarna. Det gick riktigt bra även om jag verkligen kände av att jag inte är lika stark och snabb som tidigare. Men nu är det nytt. Jag har tränat styrka hemma den senaste veckan och nu lägger jag alltså till promenader också. 

Gillar

Kommentarer

 • 4 sep 2018 18:57
  chicha

  Bravo- heja på!👏👍

 • 4 sep 2018 19:19

  Ibalnd är tröskeln svårforcerad och man hittar på ursäkter och tänker att i morgon då.....

  Härligt att du kom ut på din PW idag , kan tänka mig att du går i vackra omgivningar wink

  Jag blev väldigt peppad av at gå med appen " Run Keeper ". Kul att se statistik över promenaden och sedan kunna jämföra och se utvecklingen .Finns även så  kan man söka på slingor andra har gått i din omgivning som inspiration 

 • 4 sep 2018 21:15
  paloma

  Jag tycker att gå raska promenader är lite beroendeframkallande, jag känner att jag vill gå varje dag. Är det bra väder kan man gå riktigt länge.

  Du får ta dina gäster med dig🙂

Logga in för att skriva en kommentar.