icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 309863
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
23 January 2019 07:31

Pizza à la Kajsa Varg

Jag tycker det är väldigt gott med pizza och det är ju väldigt smidigt att göra. Eftersom jag äter LCHF vill jag ha en botten som passar  och jag brukar följa ett recept på ostbotten från 56kilo.se. Du hittar det här.

4e0fb4a4-379c-4a42-b3bb-cb36af62bcf3.jpg

Den här gången letade jag i kyl och frys och gjorde min fyllning efter vad som fanns. Över hela pizzan är det strimlad skinka. Tyvärr var det kokt skinka som jag hittade i frysen, godast är förstås rökt skinka. Men den behövde gå åt så det passade tillräckligt bra. På ena sidan är det getost och små gula tomater. Tomaterna är visst över hela. 

I nedre vänstra kanten la jag på haricots verts som jag också hittade i frysen. Jag brukar steka haricots verts med vitlök och sedan strö riven ost över och äta det som tillbehör och jag hade en liten burk med rester i frysen. De passade bra att lägga på pizzan. Sista delen är bara tomater och skinka. I botten över hela hade jag även lite tomatsås. 

Det blev väldigt gott och nu har jag tre bitar i frysen att ta fram någon gång när jag inte har lust att laga mat. Det tycker jag känns bra, att ha färdig mat i frysen att ta fram om jag kommer hem sent eller av någon annan anledning inte har tid att laga mat från grunden. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.