icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 214710
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
3 oktober 2017 11:56

Periodisk fasta

Igår var det en 5:2-dag för mig. Jobbigt men det går något lättare för var gång. Tror nog att 16:8 kommer att passa mig bättre i framtiden. Men det känns ändå bra att ha testat. 

c5888b93-bd97-4a1a-8913-0e4152e880d2.jpg

Igår var lunchen en smoothie. Den gröna är min och den innehöll blodgrape, mango, melon, lite chiafrö, gojibär, lite sallad (istället för citronmeliss som jag inte hittade här i Frankrike) och vatten. Mannens innehöll mandelmjölk utan socker, chiafrön, blåbär och lite gojibär. Det var gott men jag var hungrig tidigt så middagen åt vi vid 18-tiden istället för vid 19 som är vår vanliga tid. Vi åt fisk och sedan var jag mätt hela kvällen. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.