icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 163766
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
24 september 2017 21:00
3

Peppad att köra igång

I morgon gäller det. Jag känner mig både peppad och lite orolig för hur det ska gå. Jag älskar frukost men nu när jag ska köra kickstart börjar det med ett dygn 16:8 så i morgon blir det ingen mat förrän till lunch. 

Här i Frankrike är affärerna stängda på söndagar så vi ska åka och handla lite nödvändiga saker på förmiddagen. Sedan när vi kommer hem kan jag säkert sätta igång och laga maten och vips har jag klarat av min första förmiddag utan frukost. OM det inte funkar tänker jag äta ett kokt ägg. Men jag ska försöka att inte ge upp i första taget.

 

Gillar

Kommentarer

 • 24 sep 2017 21:12
  paloma

  Lycka tillyes

 • 24 sep 2017 21:20

  Bonne chance!

 • 25 sep 2017 07:21
  Bella50

  Det blir en vana...jag lovar 👍

Logga in för att skriva en kommentar.