icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 215638
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
16 oktober 2017 08:49
1

På väg igen

Nu är det dags att förflytta sig mellan hemmen igen. Den här gången ser jag inga problem med maten på flygresan. Jag vet att jag klarar mig utan mellanmål och utan att äta alla mackor och snacks som erbjuds på flygen. Jag kommer troligtvis att äta en räksallad på flygplatsen innan vi lyfter ikväll och sedan klarar jag mig på kaffe och vatten. 

Jag beställde just en våg på amazon.fr till vårt franska hem. Det såg ut som att den skulle komma redan i morgon och den är ganska lik den jag köpte till svenska hemmet förra veckan. Nu är det bara att hoppas att de visar ungefär samma siffror. Jag brukar väga mig på måndagar men den här gången blir det i morgon när vi är på plats hemma. Då ska jag även ta bilder och se om förändringen även syns för ögat. Det känns i alla fall och jag har kunnat plocka fram kläder som suttit alldeles för tight ett tag. Kanske får jag tom. sy några nya pennkjolar som sitter lite bättre över baken. Men det får jag fundera över i veckan. 

 

Gillar

Kommentarer

  • 16 okt 2017 09:33
    paloma

    yes

Logga in för att skriva en kommentar.