icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 131648
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
28 augusti 2018 09:42
2

På väg

Jag har varit lite frånvarande den senaste veckan och de sista dagarna varit på resa. I natt kom jag hem till mitt franska hem och får lite sommar igen vilket jag tycker är härligt. I helgen har jag "slarvat" lite och med det menar jag att jag inte helt ätit LCHF utan ätit lite annat men vikten ser än så länge bra ut. Kanske tar det någon dag innan det visar sig på vågen eller så har utökat antal steg gjort att det jämnat ut sig. 

Hur som helst var det en extra krånglig resdag igår när jag via Amsterdam skulle flyga från Arlanda till Marseille.

14aaa44b-359a-433d-bedf-13b05da1a894.jpg

Det var tekniska problem i Amsterdam så vi fick sitta drygt en timme i planet på Arlanda innan vi lyfte och mitt plan till Marseille var nästan 1,5 timme försenat. Iofs var det tur eftersom jag annars hade missat mitt andra plan. 

Till slut kom jag i alla fall hem och nu håller mannen på och gör en sallad som vi ska ha med till stranden. Det ska bli så skönt att vila en stund vid havet och njuta av värmen på min kropp. 

Gillar

Kommentarer

  • 28 aug 2018 11:04

    Strand sol och värem - ja jag är avudsjuk wink

    NJUT !!!

  • 28 aug 2018 11:54
    Bella50

    Låter härligt att åka emellan sol och värme..

Logga in för att skriva en kommentar.