icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 102935
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
19 september 2017 10:31
2

Nystart

Av en slump kom jag på att jag hade ett konto här. Var med 2013-2014 nånting men har sedan helt glömt bort det. Då bloggade jag inte men nu tänker jag ta hjälp av Matdagboken i min resa mot ett gladare och hälsosammare jag. 

Jag har ätit LCHF i mer än tio år. De första åren åt vi ganska strikt, men sedan slappnade jag av och sista året har jag slarvat ganska mycket. Dels beror det på stress och kanske har ett stressigt liv lett till att jag inte brytt mig om att faktiskt välja den nyttigare maten helt och fullt. 

Men nu har jag bestämt mig att köra igång en kickstart. Jag börjar på måndag den 25 september även om jag tänker komma in i tänket under dagarna som är kvar. Är på resa i mitten av veckan och sedan kommer ett gäng med kompisar och hälsar på torsdag till söndag så jag kör inte igång fullt ut förrän på måndag. Tänker hänga på Ulrika Davidssons HöstTurbo på två veckor och sedan får jag se hur jag gör. 

 

Gillar

Kommentarer

 • 19 sep 2017 10:41
  Molnbär

  Välkommen tillbaka! Höst-turbo låter intressant. Hösten tycker jag är en bra tid för att följa en diet, för det är inte så många storhelger som stör. Lycka till!

 • 19 sep 2017 16:01
  paloma

  Att blogga motiverar mer tycker jag, man får både stöd och hjälp.

  Lycka tillsmiley

Logga in för att skriva en kommentar.