icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 214716
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
15 april 2018 17:19
1

Nu har vi sommarvärme!

Enligt svenska mått mätt har vi sommarvärme nu. Vi har dörren öppen ut och i skuggan har det varit 25 grader idag. Det är grönt överallt och kastanj, fläder, schersmin m.m. blommar för fullt och dofterna sprider sig. 

7bd8eb5b-eeb3-45a8-90fe-ce87704d3ccb.jpg

Jag har fått ordning på allergin och har känt mig väldigt pigg idag. Har både tagit en powerwalk, tränat styrka, mediterat och gått en vanlig promenad. Det känns toppen helt enkelt. 

Gillar

Kommentarer

  • 21 apr 2018 20:50
    chicha

    Våg, vad härligt! Vackra blommor. Här i Sverige har vi också haft sommarvärme de senaste dagarna, men varken lövsprickning eller sommarblommor än. 

Logga in för att skriva en kommentar.