icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 200572
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
9 oktober 2017 21:57
2

Nu börjar det på riktigt

Nu är kickstartskursen slut och vi ska klara oss på egen hand. Det som känns allra bäst, förutom att jag gått ner 2.9 kilo är att jag har brutit vanan att småäta. Nu känner jag att jag blivit motiverad att låta bli jordnötterna. Jordnötter är min allra största last alla kategorier. Jag kommer också att kunna låta bli allt annat kolhydratstinnt och hålla mig till lchf-vänlig mat, precis som jag vill och mår bra av. 

Nu när jag känner att jag kan äta lite mer än under kickstarten kan jag också träna lite mer. Så i morse blev det styrketräning och i eftermiddag blev det en promenad med stavar.

a8c5ede6-309a-4e8c-af1f-41790f01db5c.jpg

Plötsligt på promenaden fick jag se lite kantareller i dikesrenen. De plockade jag förstås och vi fick några smörstekta kantareller var innan maten. Så gott det var!

Gillar

Kommentarer

 • 9 okt 2017 22:11
  paloma

  Grattis!

  Det går säkert bra nu när du hunnit vänja dig vid ett nytt sätt att äta, och lite extra mat ger också extra ork.

  Lycka tillsmiley

  Senast uppdaterad 10 okt 2017 07:44

 • 10 okt 2017 07:17
  Bella50

  Vilka "guldkorn" i vardagen. Det gäller att hitta dom och inte bara" vänta på helgen".

  Du kan ju fortfarande laga de recept du gillade bäst i kickstarten..och prova nya av allt det goda som finns.

  Jag brukar laga "vanliga" recept men ändra dom till LCHF/LCLC.

  Lycka till och grattis till minus.

Logga in för att skriva en kommentar.