icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 264400
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
17 februari 2019 10:34
5

När väger du dig?

Jag har börjat fundera på vid vilken tidpunkt en ska väga sig. När väger du dig? Jag har tidigare alltid vägt mig på morgonen men hörde nyligen om en person som alltid vägde sig på kvällen. Jag hade konstigt nog inte ens tänkt tanken men samtidigt kan en ju väga sig när som helst över dygnet. Eller?

Vad tycker du är "det rätta"??

Gillar

Kommentarer

 • 17 feb 2019 10:45

  Hej  va duktig du är 👍 Jag har ett fint förhållande till min våg ser vågen som min bästa ven den varnar mig eller berömmer mig Jag besöker min våg ofta ...när som helst på dygnet 

  jag tror att man kan väga sig när som helst inst inne vet du vad som hender med din kropp 

  och varför vågen min bästa ven  visa + eller - 

  ha en fin dag  kram Frida 

   

   

 • 17 feb 2019 11:22
  Lovis

  Jag vet inte alls vad som är rätt eller fel, om det ens finns något sådant wink Själv har jag för vana, sedan länge, att alltid väga mig på morgonen när jag vaknat och varit på toa. Tänker att det blir mest rättvist resultat på så sätt. 

 • 17 feb 2019 13:34

  Jag väger mig på morgonen eftersom det är enklast tycker jag att få det mer jämförbart eftersom jag inte har hunnit dricka eller äta något. Själv tror jag inte det finns något det "rätta" utan det är en siffra som man får fram som kan användas för att se åt vilket håll det går om man är intressearad av det. Det ger också inom vilket intervall man ligger.

 • 17 feb 2019 14:49
  gittan52

  Det spelar ingen roll när vi väger oss, så länge vi gör det vis samma tillfäller varje gång. Det tycker i alla fall jag.

  Jag väger mig själv på morgonen, men kommer ihåg på den tiden jag gick på VV. Då samlades vi vid 17-tiden och jag får väl erkänna att jag inte åt speciellt mycket före det klockslaget.  blush

 • 17 feb 2019 15:19

  Du hann före mig med blogg om tid för vägning, kul! Tack för att du delar med dig smiley

Logga in för att skriva en kommentar.