icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 164966
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
5 maj 2021 11:13
3

Några dagars registrering...

Även om jag skrev i förra inlägget att jag skulle dra i bromsen blev det inte riktigt så. Men igår bestämde vi oss för att göra det både jag och mannen. Hans vikt har också vänt uppåt och nu ska vi äta enligt meny utan att lägga till extra godsaker på kvällarna. Det brukar ge resultat så nu kör vi så åtminstone en vecka. 

Igår fick jag min första covid-spruta. Lyckades boka en tid på Borås Arena och nu är jag på väg mot att kunna röra mig lite mer fritt. 

64c82ccc-766f-4dd4-80c3-e13a2b2a1cc1.jpg

På bilden sitter jag och väntar mina 15 minuter så som det ska vara. Allt för att kolla ev. allergireaktioner. Nu är jag lite öm i armen men hoppas att det snart går över. Andra sprutan får jag i mitten av juni. 

Gillar

Kommentarer

 • 5 maj 2021 11:26
  gittan52

  Ja, att hålla vikten sköter sig verkligen inte av sig självt!

  Det är nog viktigt att sätta ner foten rätt snart när vi ser att trenden börjar bli uppåtgående.  yes

 • 5 maj 2021 19:52
  paloma

  Skönt att vara två när man ska dra ner lite på maten, min make är smal och kan äta allt. Han fick också sin spruta idag, jag hoppas kunna boka min på fredag om det finns tider över.

 • 6 maj 2021 17:35
  Tita

  Grattis till sprutan....om det nu går att säga det om det här eländet ??

  Jag tyckte att det kändes som en stor befrielse att få den första ... trots att jag inte börjat friflyga ändå!! 

  Lycka till med åtstramningen!

  Senast uppdaterad 6 maj 2021 17:36

Logga in för att skriva en kommentar.