icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 324388
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
4 december 2017 09:04
2

Morgonträning

Jag är så otroligt glad att jag tog tag i min vikt i september och nu har nått min målvikt. Och det bästa är att det inte känns som en uppoffring. Det är inte så att jag tänker att "nu får jag äntligen äta det ena eller det andra" igen, utan jag äter det jag äter, dricker ett glas vin på helgen, kan gå ut och äta på restaurang och mitt nya liv fungerar ändå. 

Men jag vet att det är stora utmaningar att trots allt hålla i min nya livsstil över tid. Men jag ska verkligen försöka. Jag vill ju inte att det ska bli som tidigare att jag går upp, gnäller på att jag gått upp men ändå inte gör något åt det. Nu ska jag försöka gå in i 2018 med ett nytt sätt att tänka och ett nytt sätt att leva. 

Jag har kommit in i en lagom vana att gå promenader, träna styrketräning hemma och i morse kom jag även igång med Yoga with Adrienne. Jag tänker köra hennes 30 dagars yoga-program (länk till youtube) även om jag redan nu vet att jag inte kan göra det varje dag. Men jag gör en dag i taget och om det tar två månader att köra de 30 yoga-passen så är det också okej. 

7f7ea2d8-2589-44e7-890f-75798fd16a3b.jpg

Kom på att jag hade kvar min ab-slide sen många år. Och härom dagen gjorde jag 30 drag. Inte mycket eftersom jag minns att jag gjorde 100 förr. Men oj vilken träningsvärk jag fick, i förrgår kunde jag bara göra 10 och hade otrolig träningsvärk. Vilade igår och idag kunde jag göra 30 drag igen. Om jag gör varje, varannan dag och försöker öka något drag varje gång kanske jag kan bli lite starkare i bålen, axlarna och armarna. Heja mig som verkligen kommit igång nu. 

Gillar

Kommentarer

  • 4 december 2017 10:28
    Tita

    Jag hejar också på dig👏👏riktigt bra jobbat och en sund inställning har du också!!

    Dit vill jag också men just nu är det trögt!

  • 4 december 2017 16:37

    Bravo! Vilken inspiration du är! Jag har också en Abslide i garderoben nånstans och ska damma av den när min förkylning släppt. Tack för yogalänken laugh

Logga in för att skriva en kommentar.