icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 224726
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
1 juli 2022 22:40
3

Morgon eller kväll?

Jag tränar oftast på morgonen innan jag börjar jobba. Inte så väldigt tidigt, men ändå på morgonen. 

Men nu skulle jag vilja bli bättre på att få till några träningspass på kvällen efter jobbet och jag behöver dina tips på hur du gör för att få till dina träningspass istället för att bara sjunka ihop i ett hörn.

Ge mig ditt tips på hur du gör för att genomföra ditt träningspass efter jobbet. 

Kommentarer

 • 2 jul 2022 17:06
  MagganD

  När jag tränade så gick jag direkt till gymmet från jobbet. Pm jag mellanlandade hemma var tröskeln högre att gå ut igen.

  Men allra helst var jag på gymmet tidigt, innan jag gick direkt därifrån till jobbet.

  Bra kämpat!

  En motivation kan ju vara att gymmen har AC. 👍😁

 • 4 jul 2022 10:36
  Tita

  Det beror på vad du menar med träningspasset.....att gå till gymmet efter jobbet är kanske inte högsta prio det förstår jag!

  Jag fixar mina sk träningspass på kvällen eller före lunch. Det före lunch är oftast ett pass med hunden ca 4-6 km beroende på väder.
  Det på kvällen är bara mitt och det tar jag ganska sent ca kl 20 och det är oftast en snabb pw eller en joggtur. Mina pass på kvällen är aldrig långa. Som mål har jag att göra minst en mail ca 1,6 km. Jag tröttnar inte på det då det går snabbt! Totalt under veckan blir det ganska långt och framför allt blir det gjort. 
  Prova om det passar dig!

 • 7 jul 2022 22:23

  Tack för att du berättar hur du gör MagganD och Tita. Lagom till jag kom igång att träna igen i måndags, efter semestern blev jag förstås sjuk. crying Jag har legat i feber hela veckan men börjar känna mig lite piggare så snart kan jag nog börja träna lite försiktigt igen. 

  Jag ska kanske testa att ta en pw på kvällen och om jag ska köra ett pass gör jag det på morgonen. Jag går inte till något gym utan tränar hemma eftersom jag bor långt ute på landet. Skulle jag gå till ett gym skulle varje träningspass ta passets tid plus minst 90 min. Inte tänkbart, men träna hemma funkar, iallafall på morgonen. 

  När jag blir frisk blir det nya tag. 

Logga in för att skriva en kommentar.