icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 277027
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
28 december 2018 17:45
2

Min vegetariska julmat [bild]

Så gick julen och jag hann aldrig lugna ner mig tillräckligt mycket för att sätta mig vid datorn. Samtidigt tycker jag att det är roligare att umgås än att sitta vid datorn även om jag vill det också. Och det är ju faktiskt en slags avkoppling det också. 

Men nu ska ni få se hur min vegetariska jultallrik såg ut. Den består av Saffransblomkål, vegetariska "köttbullar" aka mandelbullar, rödbetshummus och grönkålspaj. så väldigt gott. Speciellt grönkålspajen blev väldigt god. 

aac13f27-2354-4ae2-a969-1f53ca9d9cbb.jpg

Se mina tidigare inlägg för recept och länkar till recept som inte är mina. 

Åt du något vegetariskt i jul??

Gillar

Kommentarer

  • 28 dec 2018 18:30
    paloma

    Det ser gott ut🙂

    Jag åt nog inte så mycket vegetariskt mer än Ris ála Maltan, men efter jul har jag hoppat över kött några dagar.

  • 28 dec 2018 22:19

    Japp, hela vårt julbord var veganskt! Griljerad kålrot, sojabullar, panerade och glaserade blomkålsbitar, anammas prinskorvar (som faktiskt var riktigt goda), apelsinmarinerad Oumph, stekt brysselkål, rödbetssallad, grönkålssallad med granatäpplekärnor och valnötter, potatisgratäng och kokt potatis.

Logga in för att skriva en kommentar.