icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 215545
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
25 november 2018 07:32
1

Men oj vad tiden går

Hel otroligt hur snabbt tiden går. Jag var helt säker på att jag varit inne här och bloggat förra helgen men så var det visst inte. Veckan som gått har jag passat två av mina barnbarn och gått massor med promenader. Så härligt att komma in i det igen. Att känna att styrkan i benen ökar på och att känna att jag mår så himla bra av att vara ute och promenera. 

Nu gäller det att hålla i och inte tappa rutinen att gå ut oavsett vädret. Jag är i mitt svenska hem nu och här ligger snön. Inte så mycket men 3-4 cm är det minst. Inatt har det varit -5 grader och det håller sig på minussidan hela dagen. Men visst ska jag se till att komma ut ändå. Jag får ta på mig flera lager med ullkläder och ge mig ut. Tror faktiskt att jag gör det nu direkt så att jag inte kommer igång med något annat utan faktiskt får min dagliga dos av frisk luft. 

Gillar

Kommentarer

  • 25 nov 2018 10:11
    seglar67

    Ja, det är lätt att bli kvar inne. smiley Och det är ju inte bara motionen och den friska luften det gäller att ladda upp med. Ljuset är minst lika viktigt! Jag tycker det är svårt att klä sig rätt såhär i början av vintern. Hur mycket jag än pälsar på mig fryser jag. Vi har också fått snö, men bara ett puderlager. På morgonpromenaden idag fick jag syn på den här lupinen som tagit helt fel och säkert frös.😊9b05aafd-fc98-4b63-ae69-aeccd118834f.jpeg

Logga in för att skriva en kommentar.