icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 256296
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
10 augusti 2018 09:34

Målsättning

Jag har börjat tänka på höstens rutiner en del. Eftersom jag jobbar hemma är det inte alltid helt enkelt att få in rutiner som fungerar. Det är mycket enklare att åka till ett jobb än att faktiskt komma igång att jobba när jag är hemma. Det är mycket som lockar och pockar på uppmärksamheten. 

Men jag känner att jag är en bit på väg att ändra mina rutiner och framför allt att jag har skapat en del rutiner som ska hjälpa mig framåt i mitt arbete. En sak som inte precis förenklar för mig själv är att jag vill mycket mer än tiden räcker till. Men det är som det är och jag försöker hela tiden lära mig att leva med det. 

Att jobba hemma gör ju också att både skafferi och kylskåp är lättillgängligt. Iofs är jag nog ganska noga med att inte småäta men igår när jag satt och jobbade riktades tankarna på jordnötterna och chipspåsen som jag visste låg i skåpet. Jag stod emot en stund men sen kunde jag inte låta bli. Jag åt en stund men insåg sedan att jag måste slänga påsen för att inte äta upp allt. Jordnötter är det jag tidigare var helt beroende av och åt varje dag. Men i höstas när jag började min viktnedgång slutade jag tvärt med det och jag inser att jag inte kommer att kunna äta det igen utan att frossa. Som sagt, en nackdel med att jobba hemma är att det finns diverse saker att äta i skåpen. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.