icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 324222
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
28 september 2017 11:18
1

Lite resultat

Igår var det 5:2 som gällde men jag tror nog att 16:8 passar mig bättre när jag ska fortsätta efter kickstarten. Jag var inte hungrig när jag vaknade men på förmiddagen fick jag superont i magen, det kändes som kramp och mannen sa åt mig att äta en yoghurt för att jag inte skulle svimma. Jag är nämligen sån att har jag bestämt mig för något så kör jag "all in", men det är ju dumt att svimma av hunger. En liten klick naturell yoghurt gjorde susen och jag klarade mig till lunch. 

49e93218-7b17-4091-9f75-2e43bf6ed5ec.jpg

Idag fick jag äta frukost efter promenaden och då blev det chiagröt med päron och pekannötter. Gott och jag smaken påminde lite om chia-semlor som jag brukar äta i semmeltider. Och detta även om det inte var någon kardemumma i chiagröten. 

Jag ställde mig på vågen i morse även om jag inte ska registrera vikten. Och det har faktiskt börjat gå neråt och jag kan även se att magens svullnad minskat något. Så härligt att va på gång. 

Gillar

Kommentarer

  • 28 september 2017 12:50
    viljans

    Heja på!! Ja, vi får inte plåga oss för mycket, detta ska vara en ny livsstil och vi vill ju leva gott eller hur! Tur du hade gubben i närheten👍😉 lycka till i fortsättningen 💪👏👍

Logga in för att skriva en kommentar.