icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 324394
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
17 april 2019 20:58

Lite mer strikt

I helgen som gick var jag på syläger och eftersom jag valt att få mat som var LCHF blev det inga avvikelser trots att det var helg. 

Iofs drack jag vin och åt lite nötter på kvällarna men med regelbundna mattider och någon annan som lagar maten äter jag mindre än vanligt och suget minskar. 

Jag valde att äta frukost på morgonen, kanske mest för att jag älskar att äta frukost och när en är på syläger är det ju också en social bit att äta tillsammans. Nu när jag är hemma har jag gått tillbaka till att äta 16:8 och jag tycker att det fungerar bra även om jag misstänker att jag gått upp lite. 

Jag har inte vägt mig varje dag den senaste tiden. Sedan jag kom till Sverige den 8 april har jag knappt hunnit tänka på vikten och det känns skönt samtidigt som jag vill ha koll för att inte börja gå upp. Men i morgon kanske jag kommer ihåg att väga mig...

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.