icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 214738
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
27 februari 2021 12:52
1

Lite mer stabilt (bild)

Så går veckorna och även hos oss i "lilla Norrland" närmar sig våren. Men än har inga snödroppar tittat upp hos oss men det brukar gå fort när de väl fått fart. 

All is på vägen är borta så nu har jag tagit bort broddarna på mina vinterkängor. Det känns bra även om det är lite halt på vissa ställen i skogen fortfarande. Men fortsätter värmen lär ju snön smälta även i skogspartierna. 

Vikten har stabiliserat sig lite. Delvis beror det nog på att vi äter lite mer "normalt" och mannens viktnedgång har lagt sig på en platå och jag äter både frukost, ibland mellanmål och har kokosolja i kaffet minst en gång om dagen. Nu ligger jag på 60 kg eller strax där över och det känns bra. 

1f227410-9006-41f4-b90e-abb57289bf16.jpeg

Äter just nu lunch på jobbet och idag blev det tomatsoppa från frysen och till det mini-mozzarella och pumpafrön. Tog också lite rester av en sallad med quinoa och grönsaker. Det är bra att ha även mindre portioner av rester i frysen att ta med till jobbet. Nu håller jag mig mätt en stund hoppas jag. 

Gillar

Kommentarer

  • 27 feb 2021 20:19
    paloma

    Det är verkligen skönt att slippa broddarna på skorna, men nu är det blött på vägarna istället. Det torkar snart upp förhoppningsvis.

    Soppan ser verkligen god ut, rester är perfekt när man inte hinner laga middag👍

Logga in för att skriva en kommentar.