icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 102950
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
26 maj 2018 15:58
2

Läs Johans viktiga inlägg

Råkade klicka mig in på Johans blogg där han skriver om förändringar här på matdagboken (länk). Klicka dig in där och sedan till dina inställningar så att du visar din viktnedgång, mål osv. (om du nu vill det). 

Jag tycker att det är intressant att titta på andra medlemmars profiler för att se vilken kostplan de följer, och lite statistik om viktnedgång med mera. Men det är helt borta om du inte gör lite förändringar. Så ge dig nu av till Johans blogg och inlägget om de förändrade dataskyddsförordningen. 

Gillar

Kommentarer

 • 26 maj 2018 21:03

  Ja, jag såg att jag fått mail om det och ändrade snabbt mina inställningar. För jag håller med dig det är intressant att se vad olika människor har haft för startvikt mm. Det är kul att se om det finns någon som har liknande utmaning som man själv, tycker jag.

 • 27 maj 2018 12:08
  piaan55

  Tusen tack för ditt blogg inlägg. Har inte haft tillgång till dator de sista dagarna ( privat. Jobbar med GDPR allt för mycket på jobbet just nu

  ha en bra dag

  kommer justera mina inställningar i kväll

  ❤️👍😀

Logga in för att skriva en kommentar.