icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 96021
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
21 december 2017 08:14

Julstök

Jag tar det ganska lugnt så här inför jul. Iofs har jag en hel hög med tillklippta kläder som ska sys till mina barnbarn och det tar säkert en hel dag. Dessutom ska jag göra köttbullar idag. Men vi ska inte fira i mitt hus utan hos min yngsta dotter och det gör stor skillnad att inte behöva fixa allt här hemma. 

Skillnaden för mig jämfört med tidigare år är att jag bara försöker göra det som känns viktigt för mig. Inte det som min mamma tycker ska göras/fixas/ordnas till jul. Trots att jag är över 50 år är det svårt men inte omöjligt att göra sig fri från att alltid göra som mamma tycker. Jag tror att jag blivit bättre på att lyssna på vad hon säger men sedan göra som jag själv vill. 

Jag hoppas att ni alla får en riktigt härlig och fridsam jul. Jag kommer att ha det intensivt fram till eftermiddagen men på kvällen tänker jag ta det lugnt och sitta framför kakelugnen och bläddra i en ny bok (jag vet redan att jag får en) och kanske dricka en Glöggtini. (recept på sockerfri glögg och glögg-martini hos 56kilo.se). Jag gjorde glöggen förra helgen och prövade en glögg-martini i fredags och det var supergott. 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.