icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 167973
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
5 mars 2018 21:42
2

Inte mycket tid

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Befinner mig i Sverige och är snart på väg tillbaka till Frankrike igen. Denna omgången har varit fullt uppbokad men jag har ändå fått maten att fungerar hyfsat bra. Förutom igår kväll och nu ikväll. Jag "råkade" köpa två semlor och nu har jag ätit upp dem. En per kväll. Det var väldigt gott men jag v i l l inte äta godsaker. Men nu är det nya tag och jag ska se till att komma igång med regelbunden träning igen när jag kommer hem till Frankrike. 

Ska försöka hålla i och blogga några gånger i veckan eftersom det peppar mig själv att både träna och äta bra. 

 

Gillar

Kommentarer

 • 6 mar 2018 07:51
  Tita

  Är det vår i Frankrike?? 

  Du fixar till matordningen då du är hemma igen. Konstigt att vi har så svårt att hålla oss till rätt mat då våra rutiner rubbas!?! Jag är likadan!

  Ha det skönt!

 • 7 mar 2018 09:49

  Tita: Ja, nu är det vår i Frankrike även om det varit kallare än normalt ett tag där också. Mandelträd och aprikosträden blommar men på en del ställen har det frusit. Häromdagen sa mannen att de hade 17 grader varmt. Jag längtar!

  Senast uppdaterad 7 mar 2018 09:49

Logga in för att skriva en kommentar.