icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 276422
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
25 mars 2020 20:00

I dessa tider...

Det känns fjuttigt att fundera på vikt i dessa tider. Men likväl är ju livet i det lilla precis som vanligt. 

Jag är just nu tacksam att vi bor på landet. Mannen som är i riskgrupp kan vara ute och greja i trädgården utan att träffa på någon och jag har tagit över matinköpen, så för honom är det kanske större skillnad än för mig. 

Men åter till vikten. Jag håller fortsatt igång mer än vanligt och det märks på att vikten går neråt utan att jag anstränger mig. Eftersom jag vill hålla mig där jag är har jag börjat äta frukost åtminstone hälften av morgnarna. Jag tillåter mig att äta lite mer än vanligt för jag vill inte gå ner mer utan hålla vikten där jag är. 

Jag hoppas att ni som kämpar med vikten inte ger upp nu när mycket annat tar uppmärksamhet. Utan fortsätter att äta bra mat och rör på er. Om du inte kan gå på gymmet kan du helt säkert hitta träning på youtube så att du kan genomföra liknande träning som i vanliga fall. Kämpa på!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.