icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 214707
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
31 december 2020 09:28
3

Gott slut

Jag önskar er alla ett gott slut och ett riktigt Gott Nytt År! Nu kan det bara bli bättre. 

2020 har varit ett innehållsrikt år för mig eftersom jag startade nytt företag i början av året och öppnade tygaffären Lindbo Textil i slutet av februari. Som ni förstår blev det inte riktigt som jag tänkt mig. MEN jag har hela tiden haft lite kunder i affären och när jag öppnade webbshop i somras har jag även fått en del kunder den vägen. 

Men fem mässor/syfestivaler som jag var anmäld till blev inställda och det var förstås inte så kul när jag planerat min omsättning under året efter att ha kunnat marknadsföra mig på olika syfestivaler/symässor. Men jag är optimist till naturen och nu kan det bara bli bättre. 

I slutet av året startade jag också en Sykurs online och första omgången var klar veckan innan jul. Det är en grundkurs i att komma igång att sy och jag gick igenom allt från var du hittar mönster, väljer tyger, klipper till och till slut börjar att sy. Om någon månad startar jag en ny omgång. Om du är nyfiken och vill veta mer om hur det fungerar kan du maila mig på hej@medeas.se eller anmäla dig till en "väntelista" för att få mer info när jag är på gång att starta en ny sykurs om ett litet tag. Du binder dig inte för något utan får bara mail om att jag är på gång med att starta upp en kurs. 

Jag bloggar också om sömnad och ger sytips på medeas.se. Välkommen dit om du är intresserad av att sy. 

Men nu tillbaka till mat och vikt. I mitt förra inlägg skrev jag om att jag några tidigare jular gått ner i vikt istället för upp. Men så blev det inte iår. Jag håller mig inom mitt viktspann men efter att tidigare i december gått ner mot de lägre regionerna i mitt viktspann ökade jag en del under julhelgen. Nu är det på väg åt rätt håll igen och jag vet att jag inte kommer att släppa kontrollen utan att jag kommer att hålla mig ungefär i mitten av mitt viktspann även i framtiden. 

Eftersom jag hållt mig runt min målvikt i mer än tre år nu vet jag att jag kan avvika lite i vad jag stoppar i mig och ändå komma tillbaka till min jämnvikt efter ett tag. Idag när det är nyårsafton kommer jag att äta mer än vad jag gör i vanliga fall och även efterrätt. Men det viktiga är inte vad jag äter några få dagar på året utan vad jag äter till vardags mellan alla dagar med extra festlig mat. 

Gillar

Kommentarer

 • 31 dec 2020 12:07
  Bella50

  Gott slut & Gott Nytt År 🥂🍾✌️

 • 31 dec 2020 13:07
  paloma

  Hoppas det kommer igång med handeln nästa år så du kan få fart på affären.

  Gott Nytt År 🎊🎉🎆

 • 1 jan 2021 02:20

  Gott nytt år! smiley

Logga in för att skriva en kommentar.