icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 323833
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
3 augusti 2018 09:41

Fredagsvikt

I gruppen Hålla vikten 2018 där jag är med registrerar jag min vikt på fredagar (om jag inte är på resa och inte har tillgång till våg) och idag blev jag nog lite förvånad trots allt, att vikten låg lika bra som förra veckan. 

I södra Frankrike liksom Spanien och Portugal är det Canicule- (värmebölje-) varning. Det är inget ovanligt att det är så varmt där vi bor. Augusti är varmaste månaden och oftast med temperaturer runt 40 grader i skuggan och det varnas och ges tips på tv om hur en ska klara av hettan. 

4fbd2711-0de0-4eeb-8001-42583511d801.jpg

Ungefär där stjärnan är bor vi. Idag åker vi till stranden och njuter under parasollen och i ett förhoppningsvis varmt Medelhav. Läs mer om hettan här!

Hettan gör att kroppen känns svullen. Det gissar jag att många känt av även i Sverige denna ovanligt varma sommar. Att jag dessutom både ätit nötter och druckit vin den här veckan trodde jag skulle påverka min kropp mer än den än så länge gjort. Men jag varierar mitt matintag och tror att jag kommer att hålla vikten även framöver. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.