icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 278907
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
27 oktober 2017 22:33

Fredagsmys

Jag har knappt hunnit sitta vid datorn i veckan som gått. I alla fall inte haft tid att blogga. Men jag har varit inne och läst lite hos er andra. 

Idag gjorde vi en utflykt till Les Saintes Maries de la Mer för att äta lunch och för att vara på stranden en stund. Det har varit fint väder sedan vi kom hit förra veckan men det har varit fullt upp med annat än att åka till stranden. Men idag var det utlovat runt 25 grader i skuggan och då tog vi tag i att åka en sväng. 

bf76fd14-f954-41e9-ab24-e65d917b2e17.jpg

Det blåste ganska hårt men vi har ett ställe där det är lätt att hitta lä så vi njöt ett bra tag i solstolen. Vattentemperaturen var 17 grader och det är alldeles för kallt för mig. 

Jag skriver upp min vikt varje morgon nu och ser att det minskar ryckvis. Hoppas på att det blivit ett kilo ner på en vecka när det blir måndag. Men först är det helg och en del god mat hoppas jag.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.