icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 235779
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
17 oktober 2018 14:02
2

Frånvarande

Utan att jag förstår hur så gick en och en halv vecka sen mitt förra inlägg. Nog för att jag har haft mycket runt omkring mig men jag tror att jag varit inne här och läst. Hur som helst blir det nystart här nu. 

545cc340-5fb7-4479-b77b-674530ea032e.jpg

Jag försöker att återhämta mig från stressen som varit hela hösten. Det känns som att det är bättre nu även om vissa dagar känns övermäktiga. Men jag är positiv i grunden och nog sjutton ska jag kunna återhämta mig med hjälp av god mat, träning, meditation och goda vänner. 

Jag har hållt mig till bra mat även om jag ätit lite extra snacks och druckit lite extra vin den senaste tiden. Vi har haft vänner på besök i flera omgångar de senaste veckorna och då blir det gärna lite extra av allt. Men nu återgår vi till det normala igen och jag ska se till att jag tränar regelbundet för att få mer ork till allt. 

Gillar

Kommentarer

 • 17 okt 2018 14:09
  gittan52

  Säkert kul med besök av vänner, men jag gissar att det kan vara ganska skönt när de åker hem också  smiley

  Ibland är det skönt att ”bara vara” och hitta tillbaks till goda vanor igen.

 • 17 okt 2018 14:50

  Visst är det härligt och berikande med vänner på besök  men det kan ju ta på krafterna ändå.

  Sedan blir det ju nästan alltid så att med besök kommer ens rutiner ur fas , både vad man äter & dricker men också hur man lever i övrigt.

  Hoppas ni har underbart väder och att du hinner med en en dag eller två vid havet snart !

   

Logga in för att skriva en kommentar.