icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 103542
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
15 december 2018 15:05
3

Försvunna?!

Igår bloggade jag, trodde jag iallafall. Men här finns inget inlägg. När jag "bloggade" igår förvånades jag över att ett blogginlägg jag trodde jag gjort tidigare i veckan inte fanns där. Nu blir det extra spännande att se om det här inlägget publiceras. I så fall ska jag anstränga mig lite extra och skriva ett bättre inlägg än det här...

 

Gillar

Kommentarer

 • 15 dec 2018 16:00
  Mabban

  Det hände mej också i veckan! Trist när det händersad

 • 15 dec 2018 16:04

  Då är det alltså inte bara jag som är förvirrad Mabbanwink

 • 16 dec 2018 11:18
  Arrietty

  Men var det så att det först dök upp och sedan försvann? Eller dök det aldrig upp?

  Det jag lärt mig oftast går fel är att jag börjar skriva ett inlägg, avbryter för att kanske göra något annat och forsätter sedan. Då jag sedan postar inlägget försvinner det helt - beroende på at jag hunnit bli utloggad och alltså egentligen inte är "inne" längre.

  Som rutin kopierar jag numera alltid mitt inlägg innan jag skickar det - då kan jag ju bara logga in och klistra in det på nytt om jag blivit utloggad. En annan variant om det är att skriva ett inlägg som innebär en del research och redigering är att jag gör det i mitt ordbehandlingsprogram och sedan copy-pastar här på sidan då det är klart.

Logga in för att skriva en kommentar.