icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 153291
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
29 januari 2018 18:07

Förslappad

Usch vad svårt det har varit att hålla sig till maten jag vill äta. Det har blivit flera avvikelser. Självklart blir det så när jag lever ett helt annat liv är jag är i Sverige och där det är det ena kalaset efter det andra. Jag har inte frossat precis men visst har det slunkit ner både mer nötter än vanligt, lite sötsaker även om det varit dadlar och ett glas vin då och då. "Då" har varit flera gånger i veckan. Men på onsdag åker jag hem till Frankrike igen och då brukar jag komma in i bra vanor igen. 

Jag har inte gått mer än två promenader på den dryga veckan som jag varit här. Men visst går jag mycket ändå. Det är nog bara en dag jag gått under 10000 steg men det är något speciellt med att gå som "träning": Jag ska bli bättre på det när jag kommer hem också. Det lovar jag mig själv. 

Men som väl är håller sig vikten hyfsat stabil. Jag ligger nåt hekto över vad jag vägde förra veckan så det är helt okej. När jag kommer hem till Frankrike visar ju vågen dessutom lite mindre än den jag har här. Så det är väl egentligen inte så farligt. Men jag vill ändå komma igång med träningen igen. Så på torsdag sätter jag igång igen. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.