icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 153272
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
24 januari 2018 10:35

Förflyttning

Så har jag förflyttat mig till mitt svenska hem och precis som jag misstänkt visar vågen här ungefär 5 hg mer än den i mitt franska hem. Men det är som det är och jag får se till att hålla mig under min målvikt även här. 

Jag har återgått, om än tillfälligt till 16:8 för att hålla vikten ungefär där jag är. Nu verkar det ha stabiliserat sig och jag går inte ner längre och jag vill ju inte heller börja gå upp så nu prövar jag att köra 16:8 åtminstone när jag är kvar i Sverige. 

Jag gjorde ett avsteg från min tanke att inte äta något sött igår, då jag först var hos min mamma och provsmakade en chokladpralin och sedan på kvällen när jag var på middag med vänner åt jag efterrätten. Det var väldigt sött men också väldigt gott. Nu får jag se om det visar sig på vågen eller om jag klarar mig genom att återgå till min normalkost. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.