icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 153294
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
9 februari 2018 17:15
3

För lite rörelse

I morse körde jag lite styrketräning, med betoning på lite. Men det känns ändå bra att jag faktiskt tränade lite. Trots att jag väger lite märker jag på kroppen att träningen faktiskt gör att en blir lite mer slimmad. Det är egentligen konstigt att en blir "lös" i hullet när en inte tränar och det dessutom går snabbt. Nåja, det här är väl inget att skriva om egentligen men jag vill komma igång att träna regelbundet igen, om än lite. Och om jag skriver om det kanske det faktiskt blir av. 

Gillar

Kommentarer

 • 9 feb 2018 17:46
  Tita

  Pepp på dig🏋🏻‍♀️

 • 9 feb 2018 18:01

  Lite träning är bättre än ingen alls yes laugh Klokt att du skriver här, för då kan vi peppa dig så att det går lättare laugh

  Så pepp på dig! heart

 • 9 feb 2018 18:24
  klaraelv

  Det är skönt att träna bara man kommer igång, efter ett tag så vill man inte vara utan träningen.

  Önskar verkligen du kommer igång.

Logga in för att skriva en kommentar.